APOSTA PER UN FUTUR ECOLÒGIC

APUESTA POR UN FUTURO ECOLÓGICO

© ECOLIDER RUBÍ    ////////   info@ecoliderrubi.com   ////////   +34 93 697 12 60

Tens dubtes?

 

Si faig servir un cartutx de tinta o tòner que no és original afectarà la qualitat d'impressió?

No, tot el contrari. Les tintes Ecolider garanteixen una qualitat d'impressió igual que les tintes de les marques originals. A més, en alguns casos, la quantitat de tinta per cartutx és major, de manera que s'aconsegueix més rendiment.

 

 

Els cartutxos de tinta o tòner remanufacturats poden fer malbé la meva impressora?

            No, els cartutxos remanufacturats no faran malbé la teva impressora. A Ecolider ens encarreguem d'allargar la vida dels cartutxos sense canviar-ne l'estructura. Seguim un exhaustiu procés de desmuntatge, neteja i substitució de peces desgastades, garantint així un producte totalment compatible amb l'original.

Qualitat garantida

Ecolider Rubi ofereix cartutxos reciclats per a la majoria dels models d'impressores, fax i fotocopiadores totalment garantits i processats sota els controls de qualitat més estrictes, tot seguint les normes ISO corresponents.

 

Empresa líder

Ecolider és una empresa homologada com a gestora de residus per al reciclatge de cartutxos de tinta i tòner (I 908-05), i transportista autoritzat per a la recollida dels cartutxos usats (T 3002). Som l'empresa líder a Espanya.

 

Medi ambient

Cada any, més de 300 milions de cartutxos són utilitzats a Europa, uns 30 milions a Espanya, i només un 15% són reutilitzats. Això suposa uns residus no biodegradables superiors a 25.000 tones, només a Espanya.

La nostra empresa

A Ecolider Rubí remanufacturem localment el 90% dels cartutxos inkjet i tòner que venem. No traslladem la producció a d'altres països, aconseguint així 3 beneficis clars:

1

Un producte de qualitat, amb la certesa que totes les peces desgastades dels cartutxos han estat reemplaçades correctament

2

Que la tinta i tòners utilitzats procedeixen de fabricants que compleixen amb normatives exigents, guanyant en rendiment i fiabilitat d'impressió

3

Evitem desplaçaments innecessaris de la primera matèria i del producte acabat, que repercuteix en l'estalvi econòmic i sobretot en l'estalvi de combustible que s'utilitzaria en els transports, que contaminen el medi ambient

Carpeta reciclaje
Trevol Ecolider
Interrogante

® Ecolider Rubí  /  Juny 2013  /  Avís legal  /  Drets d'autor de les imatges

Disseny web:

webDesign